sobota 3. března 2012

Cosmetics

Taky vám vždycky začne docházet všechna kosmetika najednou? Je to zákon schválnosti, nebo domácí skřítek, nebo co? Málokdy používám stejné produkty víckrát po sobě, střídám je, obecně to moc neřeším, ani na nich nelpím, ale tady je pár těch, co mi přibyly poslední dobou a vyzkoušela jsem je poprvé.

Krém Ziaja. Nejraději bych si ho namazala na chleba, opravdu voní po okurkách, zatím si notuje i s mojí pletí.


Kolem gelových očních linek jsem brousila delší dobu. Důvod, proč jsem po nich sáhla je ten, že už dlouho předlouho hledám tekuté hnědé a bez úspěchu. A tyhle gelové má essence i v hnědé.  Nanáší se poměrně v pohodě, vydrží dlouho. Ale na tekuté to nemá.


Řasenka L´oreal. Nahradila řasenku z F&F, na tu si nemůžu stěžovat, byla skvělá. Vyměnila jsem ji za L´oreal, protože F&F kosmetiku v Ostravě nemají. Každopádně L´oreal té z F&F směle konkuruje.

16 komentářů:

  1. Já mám raději tuhý linky na oči než tekutý :)

    OdpovědětVymazat
  2. essence linky si chci koupit už dlouho, ale vždycky když přijdu do obchodu na andělu, tak je regál poloprázdný a linky nikde. měli by vyměnit dodavatele css. :)

    OdpovědětVymazat
  3. ó áno, veľmi dobre poznám, keď mi začne veľa vecí dochádzať naraz a ja neviem čo robiť, keď som bez peňazí práve vtedy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně! Všechno dojde naráz a peníze nikde :D. Ten krém jsem taky měla, za tu cenu suprovej :). Ale taky krémy střídám, dokaď nenajdu TEn krém :D. Mně na těhle linkách vadí že se obtiskujou (mám mastný víčka a mně se to dělá no :() a řasenku bych chtěla zkusit, tak snad někdy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu řasenku jsem jednou měla a nestěžovala jsem si :)

    OdpovědětVymazat
  6. taky mám problém s tím, že mi dojde všechno naráz :)) jinak ten okurkový krém od Ziaji mám, a je to můj velký oblíbenec:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta řasenka L`oreal je super, je to jedna z řasenek, ke které se pořád (s různě dlouhými přestávkami) vracím :-). Dobrá volba! Jinak gelové linky mě taky moc nechytly, já mám nejradši v tužce - v poslední době jsem si oblíbila gelové linky v tužce. Je to něco mezi tekutými a tuhými.

    OdpovědětVymazat
  8. Tá uhorka sa mi vidí! Vďak za inšpiráciu.)

    OdpovědětVymazat
  9. koukam, ze se ziajou se ted roztrhl pytel... ja ted nedam dopustit na jejich cokoladovou radu.. mnaaam :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, znám ji už dlouho, ale poslední dobou stále zkouším nové produkty a jiné, než jen krémy na ruce a zatím jsem neskončila nespokojená :)

      Vymazat
  10. Ta řasenka je úžasná, taky jsem jí měla) A nádherné fotky s Paříže!*

    OdpovědětVymazat
  11. o FF rasenke (ak to dobre píšem) som ešte nepočula, ale pozriem :)

    http://www.karissaworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Ziaja je skvělá :) Tenhle okurkový krém mám už asi potřetí :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mě se dělají linky teda líp s tímhle než s tekutou (ale možná je to tím, že to byl nejlevnější shit :D). Hlavně cizím lidem se mi s tím dělají líp :D Krém vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  14. Okurkový krém mám taky ráda!Stejně jako ostatní věci od Ziaja:)

    OdpovědětVymazat
  15. super tipy! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.