sobota 17. září 2011

Zářijová filmová doporučení

Polovina září je za námi a já málem zapomněla na svůj pravidelný měsíční článek o filmech, které jsem zhlédla v srpnu. Upřímně zatím nevím, co napíšu v říjnu, protože krom filmů, které jsem viděla v kinech, jsem si doma žádný film nepustila.

Ráda si přečtu, jestli jste některý z těhle filmů viděli, i co na ně říkáte. A doporučení dalších filmů se vůbec nebráním. Trochu mi dochází inspirace!

Králičí nora  byla prvním filmem minulého měsíce. Upřímně nevím, co mě vedlo k tomu, že za ten měsíc jsme zhlédla povětšinou smutnější filmy, přitom moje nálada tomu neodpovídala. Možná právě proto, aspoň vás pak tolik smutné příběhy neseberou.



The Other Woman, film č. 2. Podobná tématika, jako v Králičí noře a přitom jsem ty filmy nevybírala cíleně. Ztráta dítěte a následné problémy s tím spojené napříč celou rodinou. Natalie Portman v hlavní roli - to mi stačilo samo o sobě.



Z Last Night jsem byla nadšená asi nejvíc z uvedených filmů. Cíleně jsem hledala filmy, kde hraje Guilamme Canet, který mě zaujal v Prostě spolu s Audrey Tautou. Těch lepších filmů s ním, zatím opravdu není mnoho. Vcelku mě to mrzí, protože na něj se opravdu dobře kouká. A Keira - jedna z mých nejoblíbenějších hereček.

Zdroj: http://staticmass.net/, fanpop.com, http://kalafudra.files.wordpress.com/2011/03/lastnight2.jpg

-- HEZKOU SOBOTU -- 

13 komentářů:

  1. já doporučuju nového Almodóvara!!! úplná a naprostá BOMBA!!! byli jsme na něm včera v Minikině, tak utíkej a dej si ho ještě dnes=D

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci vidět já chci vidět Last Night moc moc moc moc!!!! :D :D Doufám, že se k tomu co nejdříve dostanu, jinak nevím! :D Protože prostě musím. A jinak k Ivě, jo i toho nového Almodóvara chci vidět... :D :D Jéééj. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý post:) Last Night by som si rada pozrela ♥

    OdpovědětVymazat
  4. všechny filmy jsem viděla a ten druhý se mi stašně moc líbil! první ani ne, možná kvůli Kidman (nemám ji ráda) :D

    OdpovědětVymazat
  5. last night je skvělej a na ten s natalií musim mrknout:))

    OdpovědětVymazat
  6. vypadají všechny lákavě! Kdy já si na to všechno najdu čas? :D

    OdpovědětVymazat
  7. díky! ty filmy vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  8. Asi pred dvema mesici jsem na last night narazila zcela nahodne a dlouho po shlednuti jsem nad filmem jeste premyslela. Obecne filmy s Keirou jsou vzdy dobrou volbou.

    OdpovědětVymazat
  9. tak jo, asi si jdu něco pustit!
    přijde mi, že mám všechno zhlednutý, tak aspoň, že si přidala tenhle post )

    OdpovědětVymazat
  10. díky za tipy na filmy,určitě na ně kouknu :)
    ......tvůj blog mě nikdy nepřestane bavit!

    OdpovědětVymazat
  11. Myslím si, že submarine za to rozhodně stojí. Je škoda, že to nebylo víc propagovaně. Na druhou stranu si zase nedokážu představit ten "bum" který by potom nastal. Takže doporučuji

    OdpovědětVymazat
  12. shlédla jsem Last nights a byla jsem unesena krásnou Keirou, ale hlavně pěkným charizmatickým francouzským hercem...škoda, že o něm není víc slyšet:)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.