úterý 13. září 2011

Říkají tomu random

Používám nejhorší laky na nehty - alespoň v hezkém balení. Milénium považuju za nejlepší trilogii (bylo by to Třetí přání, kdyby Fulghum třetí díl úplně nepodělal) a bojím se kouknout na filmové zpracování. Čtu Dvojí život lady Grahamové. Po ránu si dávám cappucino z nového pressovače a vysmívám se Dolce Gusto. Pořád myslím na tu novou Jane Eyre. Ona možná vlastně nebyla horší, než ta starší.


-- HEZKÝ VEČER --

24 komentářů:

  1. samé zajímavé věci :) já jsem teď začala číst Milénium II a jsem moc zvědavá, jak to bude pokračovat. Cappucino můžu kdykoliv a na Janu Eyerovou bych šla klidně hned znovu!!
    Fashion&Chocolate - >>Enter Giveaway<<

    OdpovědětVymazat
  2. Ja požívam najhoršie laky-20kč v drogerke a vydržia tak deň. A Millenium filmy ti zakazujem pozerať...aspoň mňa čo som knihy vôbec nečítala film vôbec nenadchol.

    OdpovědětVymazat
  3. Viděla jsem jedničku a stačilo - na mě moc brutální. Ale zase na druhou stranu, bez filmu bych nepochopila tu šílenou rodinnou hierarchii.

    Taky ti přijde, že she kosmetika se podražila a úplně pokazila? Jsem asi buržoust, ale začala jsem si šetřit jen na ty kvalitní laky, co na nehtech vydrží...

    OdpovědětVymazat
  4. Závidím ti ten pressovač a taky se směji Dolce Gusto :D

    OdpovědětVymazat
  5. a pekné fotky:) Janu Eyerovú mám veľmi rada ♥

    OdpovědětVymazat
  6. ja pouzivam tiez s-he alebo essence ale kedze ja si prelakujem nehty kazdy den tak mi je jedno ci vydrzi desat dni :D a aspon usetrim :P
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Já chci Dolce gudto! :/ :D a knížky jsou nejlepší! Tu sérii Milénium neznám..? o čem je? necjtěla by jsi udělat článek? :) já jen, že mě to docela zajímá, ale nvm jestli stojí za to..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tato zfilmovaná trilogie se stala bohužel od druhého dílu katastrofou.. Jinak dávám ještě tip na druhou filmovou verzi, která má jít do kina letos - první díl je od Davida Finchera a trailer má pořádný náboj.

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ráda randomy:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. ach ach, pressovač závidím, musím si taky konečně nějaký pořídit!

    OdpovědětVymazat
  11. super fotky:) a ten pressovač ti fakt závidim;)

    OdpovědětVymazat
  12. hah, takže ses s presíčkovačem naučila, jo?! vídíš=D my si ve Španěl koupili takový ten "vařič" (nevím, jak se to přesně jmenuje - dáš to na plotnu a ono ti to překape..) a je taky VÝBORNÁ!!! akorát to je docela šunt a musí v tom vařit milý, já se toho bojím, hah=D

    OdpovědětVymazat
  13. Milénium je nejlepší!!! Na filmovou verzi koukat určitě nebudu, jelikož se mi snad ještě nikdy v životě nestalo, že by se mi film natočený dle knihy líbil, alespoň z poloviny tak jako kniha.
    Na nehty nejraději lakuji Chinu Glaze a Essie:)

    OdpovědětVymazat
  14. Já si teď dělám krutopřísnosilné kafe v džezvě, pravého albánského turka. To je teprv něco!
    Obaly she laků a vůbec kosmetiky se mi teda moc nelíbí. Jsou podle mě příliš hranaté, neženské, nevím, jak to popsat..

    OdpovědětVymazat
  15. počkej počkej - tobě se nelíbí třetí díl Třetího přání? já ho uplně žeru! je to trochu jiný ale mám to hrozně ráda - a navíc ta hudba je úžasná! no teda... ale Milénium je super o tom žádná ačkoliv pro mě zůstává daleko za Třetím přáním... btw - http://kultura.idnes.cz/na-podzimni-knizni-veletrh-zavita-robert-fulghum-i-michal-viewegh-1cq-/literatura.aspx?c=A110905_103112_literatura_ob :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jaký stroj to přesně máš? Já si od téhle značky chci asi taky pořídit, ale zatím jsem nějak přesně nevybírala....

    OdpovědětVymazat
  17. jo a btw koukni na tehle trailer http://film.moviezone.cz/muzi-kteri-nenavidi-zeny-fincher/trailery/ - to bude žrádlo!!!

    OdpovědětVymazat
  18. super myslienky :) krasne fotky :) a mate rovnaky pressovac ako priatel, avsak mne fakt dolce gusto chuti viac :D

    OdpovědětVymazat
  19. Elle: Pusť si aspoň tu starší verzi! :)

    Dada: Tady nejde o výdrž, ale o to, že ten lak vůbec není sytý. NO myslela jsem, že se s novým designem změní i struktura laků. A ne :)

    Ef: Já používala jen pudr - dlouhá léta a ten mi přijde stejný, akorát v nekvalitním obalu. Laky jsem neměla ráda nikdy a nemám ráda nadále :D

    Ivuš: Ani nechtěla, o Miléniu se toho psalo všude tolik a v kinech to byl docela trhák, že po dvou letech o tom psát by bylo trochu zcesty :) zagoogli trošku. Je to detektivka!

    Anonymní: Stejně kouknu. Jelikož jsem četla knihy, nečekám od toho zázraky viď. Jsem spíše zvědavá. A ta verze od Finchera vypadá zajímavě.

    Iva: Džezvu? :D Džezvy jsou boží, ale dělají smrťáky a ne kafe :D

    Alice: No nelíbí. A sakryš sakryš ten festival! Já tam chci!!

    Jane: DeLonghi EC750 :) Zatím jedině spokojenost. Vybírali jsme mezi více typy od DeLonghi a myslím, že jsme vybrali dobře!

    Adriana: Vždyť to nemůžeš srovnávat, Dolce gusto má jenom jeden druh kávy a do tohohle si můžeš dát kávu jakoukoliv :D takže možná jste neměli dobrou! :D :D

    OdpovědětVymazat
  20. Každopádně má ten lak krásný odstín ;))

    OdpovědětVymazat
  21. S-he mám jen jeden a jsem s ním spokojená! Z těch méně finanč. nákladných mám ráda ještě Miss Sporty - vcelku drží a taky moc nezasychají - a to je mám snad věčnost :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.