pondělí 16. května 2011

Red

Červená je zvláštní. Kdysi jsem ji nosila, ale pokaždé jsem se v ní cítila nesvá, nevím proč. Máte to někdo taky tak? Po letech jí zkouším dát znova šanci a začala jsem červeným svetříkem. Koupila jsem mu knoflíky, abych ho oživila. Nevím, jak velké schopnosti nákup knoflíků vyžaduje, ale asi větší, než mám já. Protože knoflíky jsou samozřejmě příliš velké a neprojdou dírkou. Inu aspoň vím, že mám špatný odhad. Teď mám knoflíky, co nemám kam našít. Takže jim hledám nový svetr. Možná modrý? Ale shánět se mi bude špatně, když jsem si kupování svetrů zakázala.

A po delší době ..

-- HEZKÝ ZAČÁTEK TÝDNE --

38 komentářů:

  1. ja cervenu ale sakra mozem...no ale farbou, ktorej prichadzam na chut je oranzova..tu som nenosila asi nikdy..a pomaly ma dostava...ehm..s gombikmi si nic nerob..najdes krajsie(teda..ja mam doma take megakrasne s kotvickami..a cakam na co ich nasijem)

    OdpovědětVymazat
  2. moc krásný knoflíky! A ten bobek je rozkošnej:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Knoflíky jsou krásné, k svetru by se moc hodily. Určitě by se mi stalo to samé, na tohle bych taky nemyslela. Štěňátka jsou pořád taak nyny?.)

    OdpovědětVymazat
  4. já červenou miluju!!
    A knoflíčky máš krásný, tak snad k nim najdeš i ten pravý svetřík :)

    OdpovědětVymazat
  5. mam to úplně stejně jako ty, taky se v červený nějak necejtim. ale svetr vypadá hezky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Presne, tiež mám z červenej taký divný pocit :D
    Tie gombíky sú krásne :)
    A máš hrozne rozkošného hava! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Červená je super, v rozumném množství... a knoflíčky jsou velmi, velmi, velmi roztomilé!!

    OdpovědětVymazat
  8. mám to s červenou úplně stejně, Lindo:) ve skříni mám jeden červený svetr, jedno červený tričko a pak akorát červeně pruhovaný šaty, ale to je tak všechno... taky se v tom prostě nějak necítím. tenhle svetřík se ale povedl! :) a pejsánek! ňuňu:)))

    OdpovědětVymazat
  9. Knoflíčky jsou parádní, fakt je škoda, že jsou velké... Neměli tam i v malé velikosti? Někdy to tak bývá, že mají větší a menší. A červený mám jen jeden svetr, shodou okolností od Ježíška, sama bych si nic červeného kromě laku na nehty nepořídila :-)
    Jinak, Lindi, mám pro tebe dobrou zprávu - naučila jsem se linkovat pomocí štětečku a gelových linek, jak jsme se o tom bavily a musím říct, že jsou super. Vydrží (i na mně, takže u tebe budou držet jak po sekundovým lepidle, fakt!). Je to taková tmavě hnědá s šedou, tzv. taupe barva a jsou fakt fajn. A asi vydrží věčnost, když se tak dívám na tu lahvičku. Možná ti chvilku potrvá, než se s tím štetečkem naučíš manipulovat (oproti Basicu je to klasický štetec, takže měkčí), ale jsou moc hezké a o dost přirozenější.

    OdpovědětVymazat
  10. Červená se mi líbí, ale rovněž se v ní necítím:)) ale ten svetr vypadá super! A pejsek je úplně nunuňuuu ťuťuťuuuu:))))

    OdpovědětVymazat
  11. červená se mi moc líbí na druhých, ale já se v ní taky moc necítím... i když je fakt že poslední dobou začínám nakupovat červené doplňky - pásek, brýle, hodinky. A chystám se na červené boty, ale pořád nemůžu sehnat ty pravé.
    A s těmi knoflíky se mi stalo úplně přesně to samé :D
    Fashion&Chocolate

    OdpovědětVymazat
  12. Upřímně mi červená na mě připadá vulgární, připadám si v ní stará a bledá, ačkoli jsem tmavý typ člověka (hnědý vlasy i oči, dobře opalovatelná). Líbí se mi vyloženě jen na blondýnkách s červenou rtěnkou a patřičně úžasnou pletí nebo na starších ženách, které v ní vyniknou.

    OdpovědětVymazat
  13. ..tiez to tak mam z niektorymi farbami..napriklad v zltej.....nieco nesedi.. moja osobnost ma pochybnosti o jej farebnom dokresleni..neviem :D
    posledna fotka je nadherna...ja som asi na tych psikov uchylna ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. uuuu, máme stejný název článku, kočko :-) To je znamení... Svetr je super, škoda, že tam nepasují ty knoflíky, protože pak by byl mega super. A když už máš svetr, kup si taky červený kalhoty, hmmm? :-)

    OdpovědětVymazat
  15. tak si ty dírky na svetru nastříhni, ja už jsem to tak jednou udělala a v pohodě. Těch nádherných knoflínku by byla děsná škoda. Kdes je koupila?:) Jsem taky z ovy.

    OdpovědětVymazat
  16. Knoflíky jsou skvělé.. škoda, že nepasují, ale určitě je využiješ jinde:-) Ja se většinou moc necítím v bílé, ale asi spíš proto, že se bojím, kde se dřív zašpiním:-D

    OdpovědětVymazat
  17. Škoda, že knoflíky nepasují, hmmm tak je tam našíj "na pevno" - jako dekoraci...a svetr oblíkej přes hlavu:D
    Já teda čevenou můžu - a hodně!:) Ale jak tak přemýšlím, tak na "fešných":) věcech se mi moc neobjevuje, ale na těch "sportovních" se drží na přední příčce:-)

    OdpovědětVymazat
  18. s knoflíčkami to bude lepšie:))

    júúj, maličký!!na spapanie..idem ja za mojím, lebo som dostala chuť ňuňkať sa so psom:D

    OdpovědětVymazat
  19. na prvý pohľad som sa zľakla, že na tých gombíkoch je nejaká obdoba českého znaku :D ale v pohode, aspoň máš dôvod pre nový sveter :D

    OdpovědětVymazat
  20. Najkrajší je aj tak psík :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já to mám s červenou tak, že když ji vidím tak šílím a pak mi leží ve skříni! :) A pro ty knoflíky určitě něco najdeš a dyžtak na podzim na kabát, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ty knoflíky k němu padnou jako ulité! Skvělá volba ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Já červenou dříve nosila moc ráda, poté jí nemohla na sobě ani vidět a teď jsem též ve fázi druhé šance a zakoupila nový :) Knoflíčky by byly super ;) a poslední foto - je sladký.

    OdpovědětVymazat
  24. Ja som to s červenou mala presne rovnako! Boli obdobia, keď som ju odmietala úplne a tiež obdobia, keď som ju sem-tam na seba navliekla, ale necítila som sa v tom sto-percentne. V súčasnosti mám asi 10 červených šiat, zopár červených tričiek a zajtra sa chystám na nákup červených nohavíc.) Podľa mňa, vzťah k červenej závisí od momentálneho psychického a emocionálneho rozpoloženia,.. je to silná farba, nie každý a vždy ju zvládne. BTW, tie gombíky sú prďácke! Musíš nájsť niečo kam ich našiť!

    OdpovědětVymazat
  25. mam to s ni podobne, a bum, najednou jsem nutne potrebovala cerveny cardigan :) ale libi se mi spis v doplncich nebo na jednom kousku obleceni... zkus nejakou vetsi galanterii, je skoda nechat tohohle fesaka zahalet :)

    OdpovědětVymazat
  26. aaaaa
    ty knoflíky jsou skvělý!
    a máš supráckýho pejska, brala bych ho hned :)))

    OdpovědětVymazat
  27. červená je skvelá, výrazná ale ja ju vôbec nenosím. Mám Burberry kabát celý červený, tak som zvedavá aké to bude mať červenú! A tie gombíky sú najkrajšie aké som poslednú dobu videla!

    OdpovědětVymazat
  28. Páni dámy, díky za pozitivní ohlasy! Takže popořadě:

    Reb: Knoflíky s kotvičkama byl můj prvotní sen, pro tenhle svetřík, ale nenašla jsem - zatím!

    Ef: Díky za zprávu! Vyzkouším je :) a neměli bohužle, stěží jsme našli deset stejných u těhle.

    Nolee: Jsem stejný typ a mám to hodně podobně :) možná proto jsem ten svetr na sobě vlastně ještě neměla, i když mi už měsíc leží ve skříni.

    Magdi: Brala bych je hned, ale musím najít ty pravé! :)

    eM: A nezačne se to párat? A vím, že jsi :) pamatuju si to. Jsou z Juliusu .. z galanterie v prvním patře .. je to na Bělském lese. Ale tyhle byly poslední .. pokud teda nepřišly další :)

    MIAU: Ty máš ovšem nejoriginálnější nápad! :D

    Iw: Ten je vždy nejkrásnější :)

    BBB: Na kabát jsou moc malé!

    Eva: Na tom něco bude :))

    OdpovědětVymazat
  29. ja jsem teda driv cervenou nosila hodne a byla to jedna z mych nejoblibenejsich barev..a pak jsem ji nejak prestala nosit, vubec nevim proc, ale uz se k ni zase vracim..je to nadherna barva.. :-)
    a z knofliku nesmutni, urcite je vyuzijes na neco jinyho.. :-)
    jinak to tady mas moc krasny, je to tady hrozne prijemny..zni to divne, ja vim, ale snad chapes :D

    OdpovědětVymazat
  30. 3kodaa, vypadalo by to krásně. zkus zvětšit dirky...:)

    OdpovědětVymazat
  31. svetr je super!! a ty knoflíky též.)
    měla jsem dřív červenou hoooodně ráda, ale teď jsem se poněkud přeorientovala na oranžovou:D

    OdpovědětVymazat
  32. Červená je holt ošemetná holka, pro mě též..

    OdpovědětVymazat
  33. to je ťuťík..
    chci se s ním pomazlit!!:)

    OdpovědětVymazat
  34. dírky jim prostříhni, a bude to sedět!=D
    knoflíky jsou totiž super, naprsoto padnoucí - tak je tam frkni!=D

    OdpovědětVymazat
  35. mě by se ty knoflíky hodily (jsou krásné a delší dobu už takové hledám na modré sako - jen jak tak koukám možná by pro mě byly zase moc malé :D
    ach jo já snad nikdy pořádné neseženu už jsem prošla snad všechny galanterie v okolí a nic nikde nic :(

    OdpovědětVymazat
  36. rooztomilý pejsek :)
    následuj fashion blog http://www.evasblackbuttons.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.