pátek 25. března 2011

Filmová doporučení 2

Na popud slečny Eiffelovky jsem se rozhodla zmínit zase pár filmů, které jsem zhlédla v poslední době. Nejsem žádný recenzent a mé dojmy berte čistě jako subjektivní.

Prvním filmem, který jsem zhlédla byla Paříž. Na film jsem se hodně těšila, už kvůli Juliette Binoche. Bohužel mi tohle pomalé tempo, které se nese celým filmem nevyhovovalo. Možná mám ráda větší drama, co já vím. Čsfd napovídá, že je to i komedie .. moc jsem se nezasmála. Ve filmu byly hezké záběry to ano, ale víc mě toho nezaujalo. Snad krom mladé a krásné Mélanie Laurent.

Photobucket

Photobucket

Melanié Laurent
Photobucket

Další film, Jak přicházejí sny, jsem tuším obšlehla u Ašu. Nejsem si už jistá. Tenhle film splňoval na 100 % to, co jsem potřebovala, když jsem byla nemocná a nudila se. Vtáhl mě do děje, pohrál si s fantazií a uchlácholil myšlenkou, že po smrti je snad něco víc... A překvapivě mě zde bavil i výkon Robina Willamse.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Posledním filmem, který jsem viděla sice už před časem, ale nezmínila se o něm, je Vicky Cristina Barcelona. Myslím, že se nenajde nikdo tak šáhlej jako já, kdo by ho ještě neviděl. Z celé filmové trojice mě určitě bavil nejvíce. Vzhledem k tomu, že je z dílny Woodyho Allena asi není třeba zmiňovat kvalitu filmu. Přicházím na chuť Scarlett Johansson a už dávno se mi líbil Woodyho další film s ní - Match Point - Hra osudu. Takže vřele doporučuju kterýkoliv z nich, a nejlépe oba :).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Zdroje: thecia.com.au, comingsoon.net, listal.com, happynigt.ru, collider.com, web.orange.co.uk, ofilmu.modry.cz

Tak snad vám tohle k něčemu bylo a doufám v nějakou zpětnou vazbu v podobě filmů, co doporučíte vy mně! :)

22 komentářů:

  1. hmm na Jak přicházejí sny bych i mrkla.. přestože na Robina Williamse mám averzi už od toho filmu ze zelenou hmotou..?! Vicky Christina Barcelona mě nebavil. Po půlce jsem to musela vypnout..:/ Ale match point zas docela jo!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já neviděla ani jeden z těchto tří:)
    Ale Robina Williamse mám ráda, získal si mě jako táta v sukni:D

    OdpovědětVymazat
  3. nevidela jsem jen ten prvni, ale diky za tip! vypada moc dobre.)

    OdpovědětVymazat
  4. Vicky Cristina Barcelona je úžasný film... tam se nejde nezamilovat do krás tohoto úžasného města :) (a Penelope Cruz :P)

    OdpovědětVymazat
  5. Vicky Cristina Barcelona se mi teda vubec nelibilo...:o(((( Proste me to nudilo. Woodyho jsem mela rada, ale z posledni doby me zaujal jen MAtch Point... BArcelona byla dle meho o nicem :o(

    OdpovědětVymazat
  6. Láká mě Vicky Cristina Barcelona a Hra osudu =))
    Určitě se podívám, díky za tip =)

    OdpovědětVymazat
  7. Juliette Binoche je nejkrásnější žena, kterou znám; Penélope Cruz taky, ale jen u Almodóvara a ve Vicky Cristině Barceloně, páč tam taky hraje španělsky (jestli si dobře vzpomínám), a musím říct, že tenhle film se mi vůbec nezdál Allenovský, nepoznala jsem ho tam..=)
    jsem teď ve filmovém útlumu, jedu Gilmorky od začátku, takže bohužel žádný tip.. až si vzpomenu, ozvu se=D
    jo, Fimfárum III - ještě jsem ho neviděla, ale kvalita zaručena, to je jasné!=)
    hezký víkend..

    OdpovědětVymazat
  8. tak to taky nevím - a dělalas to, že jsi ukončila sledování a pak znovu followovala u mě na té stránce? tvoje ikonka je totiž pořád na stejném místě, tak možná proto.. já nevím, tomu fakt nerozumím..
    když to nejde, tak se stav jednou za čas=D

    OdpovědětVymazat
  9. Ano ano ano, match point a vicky cristina patří k mým nejoblíbenějším filmům !

    OdpovědětVymazat
  10. kebyže sa mi to chce stiahnuť, tak si ich aj pozriem :D ale to je u mňa večný problém :D

    OdpovědětVymazat
  11. První jsem také viděla a jako komedie mi také nepřišel a asi mám taky ráda živější. Ostatní jsem neviděla, takže snad někdy časem (který mi stále chybí) shlédnu:)

    OdpovědětVymazat
  12. Lindi, dej si Královskou řeč! Oněmíš úžasem!

    OdpovědětVymazat
  13. S Woodym jsi mě potěšila. Match Point je úžasnej film, kterej v tobě zanechá spoustu emocí. Vicky Christina je taky skvělá, tam zas exceluje "bláznivka" Penelope ;) Paříž jsem neviděla (co se stalo? :D), protože jsem si četla, že to není až tak dobré, ale kvůli Mélanie to musím napravit!

    Díky za Jak přicházejí sny, už stahuji ;)

    Já doporučuji 500 dní se Summer, ale zároveň pochybuji, žes ho neviděla. Doporučuju krásnej animák Na vlásku(Tangled), Poloviční šanci s Vanessou Paradis(to už je starší film) a veškerý filmy s Mélanie Laurent, které jsou vypsané na csfd ;)

    OdpovědětVymazat
  14. haha, to já jsem pěkně pomalá..neviděla jsem ani jeden :D
    A teď mě dokonce ani nenapadá žádnej, co bych ti doporučila, v poslední době se totiž spíš dívám na seriály než na filmy...
    Po dlouhé době jsem teda viděla Truman show, ale to jsi už určitě viděla :)

    hodnotíš na csfd?

    OdpovědětVymazat
  15. 1.Pomale tempo filmov nemam rada ani ja :)
    2.Robbie je podla mna super !
    3.Ani ja som to este nevidela :D

    OdpovědětVymazat
  16. Jak přicházejí sny jsem viděla teď nedávno, snad před dvěma týdny to dávali na Primě..:D A bylo to skvělé. Nechápu, jak jsem mohla tak dlouho tenhle skvělý film ignorovat....:D

    OdpovědětVymazat
  17. Bez Penelope by me snad ani ten film tolik nebavil

    OdpovědětVymazat
  18. jsem divná, ale o Allena se mi zatím líbil jen Užívej si, co to jde a to jsem viděla jak Vicky Christinu, tak Match point. A Melanii Laurent taktéž miluju, objevila jsem ji v Inglorious Basterds (taky doporučuju!) :)

    OdpovědětVymazat
  19. Určitě bych chtela vidět Vicky Cristina Barcelona! :)

    OdpovědětVymazat
  20. z těchto tří filmů jsem viděla jen Vicky Christina Barcelona a asi mě moc nezaujal, páč si na něj moc nevzpomínám :/ Ale zato Match point - hra osudu, opravdu ano!!
    Paříž jsem měla dlouho stáhlou v pc, ale ještě stále jsem jí neviděla, možná někdy ....

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.