neděle 17. října 2010

Sekáčový úlovek

 
Ve čtvrtek mám školu až do 19:40. Umíte si to představit? Já tedy ne. Jelikož jsme zatím pokaždé končili dříve, posledně v 18:40. Ale stejně. Doma jsem až před půl osmou a jen díky tomu, že jezdíme autem. Tomu předmětu, co končí až tak pozdě předchází několikahodinová pauza. Vzhledem k tomu, že do školy dojíždím, nemá cenu se vracet domů. Notebooky jsou naši zachránci v dlouhém čekání. Tak jsem konečně vytáhla i ten svůj na dalekou cestu vstříc univerzitě. Nešlo mi připojit se k wifi. Posledního "ajťáka" jsem zastihla zrovna na cestě domů, tak jsem se rozhodla ho neobtěžovat a domluvili jsme se na pondělí. Knihu jsem nechala doma, protože mám přece notebook! Ovšem bez internetu celkem k ničemu. Možná tak na zničení zad. Bylo třeba se uklidnit, tak jsem si šla koupit časopis do bufetu. Bože, proč mají na vysoké školy převahu časopisů "Betynka" a "Maminka"? Jediný normální časopis jevil se Bazaar. Odlehčila jsem peněženku a poprvé si koupila, takhle drahý časopis. Chápejte, musela jsem se uklidnit. Jediné plus byla čokoláda Lindt, a druhý časopis Dolce Vita zdarma. Aspoň, že ta Dolce Vita a čokoláda za něco stála! Bazaar mě nijak neoslovil, natož uklidnil.

Jak trávíte dlouhé pauzy ve škole vy?


Na časopisech lahvička nového laku, detail na fotce níž :)

Fotky posledních dní

Už pár měsíců je kousek od místa, kde bydlím otevřený nový second hand.. před dvěma týdny jsem se tam konečně vypravila .. odešla jsem s dvěmi saky za 110,- dohromady .. tento týden v pondělí jsem odešla s dalším sakem za 60,- (které však pravděpodobně poputuje k drahé B.) a sukní Zara za 40,- ... v pondělí se tam musím zase vypravit! Nemám moc ráda riflové sukně, myslím, že jim už odzvonilo, ale tahle mě oslovila nadpasovým střihem, netradiční barvou a ovšemže i cenou! :D A já už sepisuji seznam kamarádek, které do toho second handu chtějí jít příště se mnou. :)






 nejměkčejší šátek !

O minulém víkendu jsme byli s bráchou navštívit v nemocnici naši malou sestřenici. Čekala jsem dítě ležící v posteli a našla jsem malého ďábla, požírajícího gumové medvídky, který zrovna když nepožíral ,skákal po posteli. A říkala, že je tam doma.


A jestli vám můžu něco doporučit, je to tahle marcipánová Milka! 


27 komentářů:

  1. moc ti to sluší:-)a asi si půjdu koupit čokoládu.:-D

    OdpovědětVymazat
  2. ja som v pitok zistila ze vnasom sekaci maju vypredaj vsetko za 50centov...a uzasne sako a kabatik boli moje!! cena? 1e spolu!! no hned je svet krajsi =)ta tvoja sukna je mnamozna..a mam rada sivu farbu =)

    OdpovědětVymazat
  3. sakra, mi ten muj oblibeny zaviraji, mas vic stesti!
    sukynka mne moc nebavi, ale tobe slusi opravdu vsechno, takze.. mas to kraasnee :) nausnicky a drdol se mi libi moc :)
    a marcipanovou jsem nedavno snedla celou.. rittersport, uf :)) poprve, ale padla najednou :))
    mno, a hadej, kde jsem travila ty volne hodiny na VS ja? v sekacich :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Díky aspoň za vysvětlení : )) . Ale je to škoda no , mrzí mě to , protože její blog mě fakt chytl :D když sem tam "měla povoleno" jít asi třikrát :D
    Jinak .

    Pěkná sladěnost ^^ a ta maličká , je roztomilá absolutně k sežrání jako ta milka pod ní :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to si vůbec nedokážu představit být ve škole tak dlouho, na mě je moc i když máme do 15:00 :-/ Džínové sukně, mám všeho všudy 3, ale nosím 2, vím, že už jsou ohrané, ale jsem stydlivá takže do školy mám spíš takový styl neurazí - nenadchne a na to "džínsky" bohatě stačí :-) Ovšem ta tvoje je úžasná, moc se mi líbí :-) a tobě strašně sluší, jsi čím dál hubenější :D A myslím, že tu Milku brzo vyzkouším ;-)
    L.

    OdpovědětVymazat
  6. kvůli těmhle pauzám jsem hrozně ráda že mám kolej 5 minut od školy :)
    a nejvíc se mi líbí fotky s šátkem protože ten šátek je skvělý! a takové extra výhodné úlovky závidim tyjo!
    a ta maličká má krásný kudrlinky a že přeju brzé uzdravení a propuštění :)

    OdpovědětVymazat
  7. ta sukně nevypadá vůbec špatně, líbí se mi jak má originálně řešený pas
    Andy

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju slečny :)

    lichotnice Simsalabim: beru to, nečekala jsem, že se ta sukně bude líbit všem :) a spíše jsem čekala více negativních ohlasů, takže mi to vůbec nevadí

    všechny hurá pro Milku! Je nejlepší!

    Alice: a kvůli těmhle pauzám vám na kolejích závidím :D ale to je asi jediné .. a pak ty párty .. my dojíždějící jsme úplně vytrženi ze všeho společenského dění na škole! :D Malá už je doma, ale děkujeme :)

    Andy: obrátila jsi, co? :D já říkala, že nebude špatná!

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, v tom sekáči pracuje od bratránka přítelkyně (teda na jaře, tam ještě pracovala). Ale jinak díky za info, ale tam se nejspíš nedostanu. Nemám ráda Dubinu/Hrabůvku a ani tam za nikým nezejdím :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já si myslím, že to bude ten samý sekáč, ale je možné, že to mám časově posunuto, v Juliusu jsem naposledy byla tak před deseti lety :D

    OdpovědětVymazat
  11. kde je ten sekáč prosííím? :))

    OdpovědětVymazat
  12. Lindino, jdi se bodnout! zadek, prsa, vlasy, sukně, šátek...všechno perfektní. fakt díky, teď mám depku.
    O pauzách ve škole nedělám nic, ale už vím, co budu dělat ode dneška! proklínat tě, že jsi tak úžasná :D

    tvá drahá B. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ty tak krásně žleš! I tak se to hezky poslouchá :D :D

    OdpovědětVymazat
  14. podle mě i ta Dolce Vita po změně šefredaktora stojí zaprd. já chci zpět Králíčka!
    o průměrně dlouhé pauze skočím na tramvaj, která jede nadprůměrně dlouho, takže si na bytě skočím leda na malou a jedu zpět. jinak se samozřejmě nejraději uklidím do některého ze svých oblíbených podniků a zaujímám pózu "intelektuál nad knihou"

    OdpovědětVymazat
  15. Nežlu kámo! jakože se Beáta jmenuju. na holý pupek přísahám...nevěř si :P

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělý post :) Harpers Bazaar jsem si koupila asi dvakrát, ale taktéž mě nijak neoslovil. Ale Dolce Vita prodávají u nás v antikvaritáu jen za deset korun, takže jich mám doma pěknou sbírku. A pořád dodávají další. :)

    Poslední dobou mám problém narazit na nějaký lepší secondhand, proto nestačím zírat na ty tvé neuvěřitelně levné úlovky.

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluji ke skvělým loveckým výkonům! :) Sukně je parádní...

    OdpovědětVymazat
  18. Líbí se mi sukně, punčocháče, ofinka a čokoláda! Takže vlastně všechno :D

    OdpovědětVymazat
  19. Takto pozdě jsem končila loňi a byl to děs... ale teď mám zase 3x týdně na 8 ráno, takže jsem si moc nepomohla. A sekáč u školy je k ničemu :-(

    OdpovědětVymazat
  20. Jůů, ty punčocháče vypadají tak příjemně útulně teloučce :D
    Moc mě těší, že mi ještě zbyli nějací čtenáři. Vím, jsem hrozná, málo píšu, budu se to snažit napravit :)

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj, muzu se zeptat kde je ten sekac? Ja uz dlouho nejaky hledam a marne.. Mam pocit ze v Ostrave ani okoli zadny dobry neni:/

    OdpovědětVymazat
  22. a tvuj svetrik je skvely, pa skvelou barvu.. vsude jsem videla jen svetle sede ale takovy tmavsi jsem nikde nenasla..:)

    OdpovědětVymazat
  23. z ostravských sekáčů můžu doporučit unimodu (unimoda.cz), miluju úlovky ze seku.)

    OdpovědětVymazat
  24. Lenna: ten do kterého já teď zajdu párkrát týdně, je na Bělském lese, v Juliusu - třetí patro .. mnohdy katastrofa, ale je třeba se nebát a objebovat a hrabat! :) a přijít nejlépe v pondělí, nebo ve čtvrtek, kdy je nové zboží .. a teď ve čtvrtek jsem byla poprvé v London fashion sekáči v centru .. je to v budově, kde bylo Kenvelo .. druhé patro.. je obří, nestačila jsem ho projít celý, ale nevypadal marně a kamarádka stihla ulovit košili atmosphere :)

    a pak ta unimoda, jak doporučuje alice .. ale tam jsem nakoupila snad jen jednou.

    snad jsem pomohla :)

    OdpovědětVymazat
  25. mockrát děkuju:) V bělském lese, teda kousek od něj jsem bydlela, teď už se tam tolik nedostanu, ale Beátka mi popisovala cestu k jednomu sekáči někde u nás tady v Ostravě v centru, ale vůbec nevím kde myslela:D
    Každopádně moc děkuji, snad budu dál uchvácena Tvými úlovky tady:)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.