čtvrtek 7. října 2010

Mít rád a nemít rád

Já vím, slibovala jsem fotky z Krakówa. Už je mám dokonce nahrané v připraveném článku. Určitě je ukáži brzy. Ale dnes se chci podělit s něčím jiným. Taky vím, že už tady dlouho nebyl oblečkový článek - taktéž mám něco v záloze. Tak mi zatím promiňte, že sděluju spíše pocity, dojmy a příběhy.

Včerejší odpoledne jsem strávila na přehradě. Bylo to přesně, co jsem potřebovala. Na zemi se objevily první suché listy, a tak jsem poskakovala, abych všechny pečlivě zašlápla. Miluju křupot suchécho podzimního listí. To je důvod, proč mám ráda podzim. A to mě vede k tomuhle článku. Nepomůže nám pořád si na počasí stěžovat. Mnohem snadnější je si na každém období najít něco hezkého. Taky nemám ráda podzimní sychravá rána, ani když prší celý týden. Ale mám ráda zbarvené listí, miluju podzimní sakury, sbírání jedlých kaštanů a doma jejich pečení, a procházení se v suchém listí ze všeho nejvíc. Mám ráda zimu pro první sníh a Vánoce, které prožívám stejně jako před deseti lety - jako malá holka. Ze všeho nejvíc miluju jaro, i s jeho deštěm. Miluju ho pro nový život, čistotu a pocit, že je na co se těšit. Nejméně mám ráda léto, ale není důvod ho nesnášet, už proto jak se za rok těším k moři, do mého Řecka. Pro ten pocit svobody, a proto, že vám na celou noc stačí jen šaty.


má špinavý čumák, protože jsem jí nutila, aby mi vyhrabala krtka :D tentokrát se jí to nepovedlo


protože prostě zbožňuju tenhle odstín zelené v přírodě!

odpuštěná přehrada




není nad to, si své místo u vody pojistit, aneb rybářova židle

hlídač s elektrickým obojkem, protože rád utíká



 
Horké maliny se zmrzlinou a šlehačkou

25 komentářů:

  1. me ty tvoje pribehy vubec nevadi :) naopak :) moc hezky jsi to popsala, a jeste krasnejsi fotky! podzim mam rada kvuli babimu letu, taky miluju prochazky v parku plnem spadaneho listi. a kdyz nemusim ven, tak mi nevadi ani ty pliskanice :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podzim mám ráda, přesně jak píšeš, to barevné listí. Jinak na něm nic není.
    Je to tvůj osobní blog, takže je tvoje věc, co si zde zveřejňuješ. Outfity jsou fajn, líbí se mi, ale ráda si přečtu i něco jiného.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se tvoje příběhy líbí. Přijdou mi vždycky takové pozitivní a kdo by nestál o trošku optimismu? :)

    Z poslední fotky jsem si málem poslintala klávesnici :D

    OdpovědětVymazat
  4. kde je to foceno? není to Olešná?
    Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Jé ^^ krásný pejsek . A s tím listím to mám naprosto stejně. . uplně miluju to křupání .

    OdpovědětVymazat
  6. Jana: ano je to Olešná.

    A jinak všem děkuju :) však tohle taky není jen blog o módě (které stejně nijak zvlášť nerozumím), je to o mně, takže příběhy budou i nadále. Že se vám líbí, je pro mě akorát velké plus a motivace :) dík holky!

    OdpovědětVymazat
  7. Horké maliny!Mam na ně ted takovou chut!:) Fotíš krásně..

    OdpovědětVymazat
  8. taká pohodička ide z týchto tvojich fotiek:)

    OdpovědětVymazat
  9. úžasné fotky ;o)

    OdpovědětVymazat
  10. horké maliny se šlehačkou vypadají skvěle i když nejím maliny :D a taky mi nevadí tvoje příběhy, když tobě nevadí je psát tak já si je strašně ráda přečtu :-) a tvoje oblečení jsem si prohlédla na dvou fotkách a to mi stačí :-¨moc ti to slušelo ;-)
    L.

    OdpovědětVymazat
  11. pěkný článěk :)
    btw. můžu se zeptat odkud máš ty boty?

    OdpovědětVymazat
  12. Miluji tvého psa, myslím toho vousatýho.

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní: boty jsou z girlshop.cz nebo skateshop.cz teď nevím, každopádně jsou Circa a ty obchody vyjdou na stejno :D

    OdpovědětVymazat
  14. Miluju podzim asi ze všech ročních období nejvíce. Je mi sympatický i když já sama jsem ve znamení lva čili horka a slunce...
    Prostě je mi sympatická podzimní barevnost... Škoda že se u nás ještě moc neobjevuje...

    A děláš mi chutě na ty horké maliny :)

    OdpovědětVymazat
  15. Je hrozně fotogenická :D // Když budeš hodná, ustřihnu si ji příští rok. Teď jsem ráda, že mi přerostla. Neumíš si představit, jak obtížné je udržovat ji v snesitelné délce. Neustále ti roste, leze do očí a kroutí se. A vůbec - miluješ přece mé čelo :D.

    OdpovědětVymazat
  16. jsi čím dál krásnější ... a myslím, že tvé fotky taktéž .
    abych přidala do třetice něco ke chvále, obdivuji jak jsi schopna skvěle nosit jak sportovnější tak elegantní styl .Popřípadě to skombinovat:)

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní: wow, tak to jsem nečekala! Spíše jsem čekala, kdy mě někdo "sprdne" za ty tenisky. Ale je fakt, že když jdu ven se psem, ať jsou to hory nebo přehrada nebo louka za domem, tak jde o pohodlí především. Nebudu si na nic hrát :) takže moc děkuju, za všechny tři pochvaly!

    OdpovědětVymazat
  18. Lindi super fotky! akorát ta s tou odpuštěnou přehradou je trochu děsivá vypadá to jak když z toho lezou nějaký potvory (měla bych přestat čumět na horory :) )
    a hezky jsi to napsal o tom počasí :) musim uznat že mám taky docela ráda podzim když je sluníčko a aspoň trochu teplo :) ale nemůžu se dočkat sněhu!

    OdpovědětVymazat
  19. Věřím ti. Věřím, že nebudeš mít jednu stranu delší než tu druhou, že nebudeš mít vlasy v puse ani v očích, že si neostřiháš polovinu řas ani se nešmikneš do nosu (jako se to stalo mně - tolikrát během mé ofinové kariéry). Napiš mi, až bude po šmikandu.

    OdpovědětVymazat
  20. fotka šišek..a tý židle jsou překrásný! občas toužím po tom,aby mě bavilo fotit přírodu:))

    pokoj vyfotím hnedle jak dojedu do brna..za předpokladu že si nezapomenu foťák doma.)

    ten melounovej sem fakt měla... a tenhle je možná ještě lepší:) nebo ne..jsou stejně úžasný!:)

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám nejraději léto, ale jak říkáš, snažím se na každém ročním období najít něco pěkného, proč ho mít ráda. Olešná, jo tam je krásně. Nejraději tam chodím právě na podzim.

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.