středa 17. února 2016

PLANNING

V sobotu letím na pár dnů do Bruselu. Na dlouhou dobu poslední výlet za hranice, který má reálné obrysy. V hlavě jich mám spoustu dalších, domlouvám se s kamarády, ale jisté není nic a to nemám ráda. Taky rádi plánujete? Já ano, ale stávající situace před státnicemi, kdy mě čeká možná více než jedna životní změna, mě limitují. V hlavě budu plánovat pořád a odložím jen realizaci, to bude nejlepší.

Taky jsem se za poslední půl rok přesvědčila, že když mám pocit, že toho mám hodně, vždycky k tomu přibude ještě něco dalšího a i když mi pocit, že to nezvládnu, prorůstá celým tělem, v závěru to dopadne dobře, nebo alespoň tak, jak mělo. Ten pocit, který jsem dříve nemívala  že se můžu spolehnout sama na sebe, je k nezaplacení.

P. S. Pokud je na cesty lepší parťák než Ladislav, tak je to už jedině tenhle batoh od Playbag (za to, že Ladislava zmiňuji v jedné větě spolu s něčím materiálním, by mě zabil).

P. S. S. Mrkněte na tohle video k Sv. Valentýnu, poprvé jsem se ocitla v roli kostymérky, pokud už se nebudete smát kostýmům, tak tomu videu určitě. 

batoh Playbag, kabát secondhand, šála, čepice, džíny H&M

3 komentářů:

 
Používá technologii služby Blogger.