úterý 24. listopadu 2015

SUNSET

Jak jsem psala na instagramu – jedno je jisté. Správné světlo a prázdné ulice jsou nejlepší přátelé všech blogerek. Pokud navíc máte špatný den, já přihazuju do placu ještě úsměv a rtěnku, která občas vyřeší všechno. Natálka by zase jisto jistě přihodila sluneční brýle .. Jaké jsou vaše nezbytnosti, když jdete fotit a máte špatný den? Nebo když máte špatný den obecně?


 batoh Matt & Natt, sukně Lindex, svetr H&M, kabát Reserved

neděle 15. listopadu 2015

CHCEŠ MEAT DESIGN ?



Pokud vás zase trochu zajímá, co dělám ve volném čase (kterého mám asi 0,01 dne), tak je to v posledních měsících vedle PechaKucha taky Meat Design v Ostravě. Půjde o první prodejní přehlídku designu a začínáme už za pět dní, tedy 20. listopadu. Meat Design potrvá od pátku do neděle.

Program tady nebudu kopírovat, už proto že si ho můžete přečíst na našem webu, stejně tak dobře jako na události na facebooku. Co bych však ráda vypíchla, jsou věci na které se nejvíce těším já.

Jsem nadšená z toho, že se Meat Design bude konat v prostorách Starých koupelen na Dole Hlubina (Důl Hlubina se stal i Stavbou roku). Z programu si nenechte ujít přednášky, nejvíce se těším na SOFFA MAG, Dechem studio a DEVOTO. Doufám, že se zvládnu mihnout alespoň na jednom z workshopů, třeba na Origamice a koupím si Meat poster. Na Meat posters se podíleli významní ostravští umělci, kdy každý z nich vytvořil plakát na volné téma, omezeni byli pouze formátem. Všechny plakáty budou k zakoupení přímo na akci a v pátek se bude konat jejich vernisáž.

Z vystavujících, kterých bude více než čtyřicet, se osobně nejvíce těším na Zahradu na niti, Milana Pekaře a Respiro. 


Zahrada na niti
Studio Dechem
Soffa Mag



Vstupenky si můžete koupit přes server goout.cz nebo v některých spřátelených ostravských kavárnách. Aktuální cena třídenní vstupenky je 200 Kč a k dostání budou i na místě.


Místo konání – Staré koupelny

Když se přijdete podívat, načerpat inspiraci pro své bydlení, nebo rovnou nakoupit vánoční dárky (nebo si nadiktovat, co byste si přáli vy), nezapomeňte mě přijít pozdravit!


čtvrtek 12. listopadu 2015

AUTUMNALLY

Kouzlo toho, že téměř nenosíte doplňky tkví v tom, že jakmile si nějaký vezmete, zaručeně upoutá pozornost, i když není kdovíjak do očí bijící. Stejně, je to v případě tohoto náhrdelníkuHapiness boutique. Taky jsem dlouhá léta žila v domnění, že áčkové sukně absolutně nesedí k mému typu postavy, ale s touhle černou džínovou dávám všem pochybám vale a už si brousím zuby na modrou džínovou variantu. Taky vás semlel trend áčkových sukní s knoflíky?

náhrdelník Happiness boutique, sukně Pull and Bear, triko, svetr Lindex, šála H&M

čtvrtek 5. listopadu 2015

SLEČNY

Minulý víkend jsem se odhodlala. Šla jsem do knihovny, sbalila seznam knih k diplomce a hledala. První krok k tomu začít jí psát. Spíše takový krůček.. Říkala jsem si, že bych si nějakou knihu vzala do vlaku na víkendové cesty do Brna a Prahy. Krůček, který se změnil v klopýtnutí ve chvíli, kdy jsem si z knihovny odnesla také moc povedenou knihu Slečny od Báry Baronové. Tak se stalo, že se mnou putovala i na víkendové cesty a provázela mě celé pondělí v pražských kavárnách. Snad to tenhle víkend bude lepší.


šaty Forever21, kabát Reserved, klobouk Pull and Bear

 
Používá technologii služby Blogger.