úterý 28. dubna 2015

TRIP TO OLOMOUC

V Olomouci jsem byla zatím párkrát, ale pokaždé ji prožiji trochu jinak a odjíždím s různými dojmy, pravdou je, že všechny byly zatím jedině pozitivní. Předposledně jsem byla na PechaKucha Night Olomouc a musím říct, že party v Olomouci umí, pokud jste místní, na jejich Pechu si určitě zajděte. Tentokrát se jednalo o nedělní výlet. Poprvé jsem byla v olomoucké ZOO, ze které jsem sice úplně nadšená nebyla, ale oproti ostravské si to vylepšila tím, že mají vlky a ty jsem shledala naprosto úžasnými a taky cestou k ní potkáte dům mých snů (viz. první fotka). Lehkým zklamáním byla zavřená kavárna Druhý domov, kvůli které jsme výlet přesunuli ze soboty na neděli, ale skvělou kávu dostanete i v Jazz Fresh Café, což můžu s ročním odstupem, kdy jsem tam byla naposledy, potvrdit.


neděle 26. dubna 2015

SPRING LOVER

Dělá mi zpětně radost, když mám z focení nedobrý pocit, a ty fotky i přesto vyjdou skvěle. Baví mě všechny setkání uplynulého týdne a ještě větší radost mám z toho, kolik skvělých lidí jsem potkala. Baví mě jaro, protože teď je zrovna to nejhezčí, co vždycky trvá takový prchavý okamžik a já si ten okamžik hodlám užít.
džíny, bunda H&M, košile Lindex, taška asos


pondělí 20. dubna 2015

BLACK & WHITE

Něco mě vždycky rozčilovalo na čistě černobílých kombinacích. Pořád mám s nimi trochu problém, pokud se černá a bílá vyskytuje zároveň na jednom kusu oblečení. Musím ale říct, že v kombinaci na fotkách jsem se cítila opravdu skvěle! 

Včera večer jsem se, díky kamarádovu pozvání, dostala na svůj první cupping a musím říct, že mě to hrozně bavilo. Měla jsem obavy, že nebudu vědět co a jak, ale baristi jsou připraveni na všechno, i na ty, co kávu ještě nikdy neochutnávali jako já, takže se těším na svoji příští zkušenost, protože ta včerejší poslední určitě nebyla. Celkově je to v Ostravě s kávou na dobré cestě, což mi dělá hroznou radost. V květnu se odehraje Czech brewers cup, což bude celonárodní událost, na kterou si doufám mezi stěhováním nového nábytku, najdu čas, abych se zúčastnila!
sukně vinted.cz (H&M), trenčkot H&M, boty queens.cz, košile Lindex

pátek 10. dubna 2015

HAPPY FRIDAY

Venku se rapidně rychle zlepšuje počasí, a tak je nejvyšší čas přidat tyhle fotky z minulého víkendu. S kamarádkou jsme vyrazily testovat ostravské Pho (ona Pho ga, já Pho bo) a lepší byste v Ostravě těžko našli. Pro místní - tady v tomhle článku o něm najdete pár vět.

Jinak jsem za poslední dobu prožila asi nejnáročnější pracovní týden a jsem ráda, že je za mnou, i když víkend musím zasvětit učení, s tím co se všechno se událo v týdnu se to srovnávat nedá..

kabelka Mango, mikina, kabát vinted, košile H&M, džíny Topshop, boty queens.cz

sobota 4. dubna 2015

MY FIRST HAT

Doufám, že si skvěle užíváte prodloužený víkend a nemusíte ho trávit nad učením, jako já. Přesně to jsem měla naplánováno já, ale plány mi trochu zhatila dnešní kocovina a nakonec se i na zítra vyskytly plány na celý den ... Učení tedy odkládám až na pondělí, ale zase - učit se ve svátek? :) Snad jste na tom s morálkou lépe a pokud ne, nic si z toho nedělejte. Je jaro a sedět doma je to poslední, co bychom měli!


 kabát vinted, triko Zara, džíny H&M, taška asos



středa 1. dubna 2015

RAINY

Apríl je sice až dnes a o tom, že počasí tomuhle datu doopravdy dostálo, není pochyb. Fotky jsou sice z minulého pátku, ale tehdy to vypadalo hodně podobně. V kabátu mi po ránu bylo teplo (nevím jaký podíl na tom mělo to, že jsem se přesouvala autem a ne autobusem), a přesto jsem se o pár hodin později klepala zimou. Co je ale důležité, že honba za tím pravým trenčkotem, byla úspěšně zakončena koupí kousku, který můžete vidět na fotkách a ostatně i v minulém příspěvku. Co na tom, že jsem původně hledala kabát béžový...


kabát H&M, kalhoty, triko Lindex, taška asos


 
Používá technologii služby Blogger.