neděle 29. března 2015

HYDRANGEA DRESS



Že prý, co to mám za noční košili. Vážení to jsou šaty s hortenziemi ♥. Těším se až je v létě budu nosit, punčochy zahodím a vezmu si k nim třeba bílé conversky, yes! Zatím tedy takto, na elegantnější notu.

kabát H&M, šaty Zara (vinted), kabelka asos

středa 25. března 2015

BŘEZNOVÁ FILMOVÁ DOPORUČENÍ

V minulém měsíci se to nějak všechno sešlo, že jsem teď při rekapitulaci toho, co jsem viděla, zjistila, že jsem se nechala strhnout Oscarovou atmosférou a viděla většinu nominovaných filmů ... Pokud vás to nepostihlo a stále zvažujete na co se podívat, jestli si na to najít čas, mrkněte na moje tipy.

Teorie všeho a hlavní postava Eddie Redmayne, který dostal Oscara. Podle mě zcela oprávněně. Je to životopisný snímek, jestli mě nějakou dobu už čtete, tak víte, že mě baví. Je to hodně lehká cesta jak se dozvědět něco nového, na druhou stranu, málokdy pátrám o historické přesnosti jednotlivých snímků, což asi úplně správné není.. Každopádně Teorie za mě 4 * z 5.


Still Alice a Julianne Moore, která oprávněně získala Oscara, podle mého názoru. Než jsem film viděla, byla jsem přesvědčená, že ho měla dostat Rosamund Pike za Gone girl (vážně Gone girl neproměnilo žádnou nominaci?!), ale po zhlédnutí Still Alice jsem změnila názor a Julian se po letech čekání konečně dočkala. Není to krásný snímek, je depresivní, pozor na náladu v jaké na něj budete koukat, každopádně za to stojí.


Na Birdmana jsem se těšila od doby, co jsem viděla fotky a přečetla si o čem film má být. Bohužel větší zklamání z filmu jsem dlouho nezažila. Má spoustu dobrých myšlenek a momentů, ale i přesto mi přišly hodně neuspořádané, což byl pravděpodobně záměr.. Absolutní vítězství Oscarů jsem moc nepochopila a co jsem se bavila s přáteli, nejsem jediná. Každopádně mě bavily herecké výkony, obsazení bylo více než příjemné. Určitě napište, co si myslíte vy.


A jedno ne-oscarové doporučení nakonec.

Musíte si dát Stockholm stories, byl to jediný film Severské filmové zimy, který jsem letos stihla, ale byla jsem hodně spokojená, že moje volba padla zrovna na něj. I když jsem měla občas pocit, že se tam promítá dost inspirace ze západu, nebylo to nějak na škodu. Tenhle snímek u mě převálcoval všechny Oscarové pecky..






neděle 22. března 2015

SPRING MOOD

Venku se vyjarňuje (tohle asi není slovo) a nastává to nejlepší období na to udělat si pořádek sám u sebe. Ať už ve skříni nebo ve své mysli. Jaro je na tohle nejideálnější, protože člověk je po dlouhé zimě více nabitý energií. Na mě osobně jarní únava neplatí, dny jsou čím dál tím delší a všichni jsou pozitivní. Nemám pravdu? Mám! S nadcházející rekonstrukcí bytu, co se u nás bude konat přesně za měsíc, jsem se jala k jarnímu masivnímu úklidu. Mám smutný pocit, že z oblečení už vlastně nemám co dát pryč, protože už mi tam nic nezbude, ale to málo, co vyřadím, najdete ještě dnes večer tady

Taky myslím, že jsem dost obstojně dodržovala nákupní detox, o kterém jsem psala. Napomáhá tomu fakt, že sice mám pocit, že nemám co na sebe, ale taky nemám pocit, že bych něco nového nějak zvlášť chtěla. Pokud ano jedná se o věci, které chci už delší časové období (třeba už třetí sezónu), jako jsou bílé nízké Converse, batoh atp. Díky tomu jsou moje nákupy mnohem promyšlenější a mám z nich čím dál tím lepší pocit.

kabát Uniqlo, džíny Topshop, mikina, košile H&M, boty queens.cz

čtvrtek 5. března 2015

PERFECT RED TURTLENECK

Mise "najít červený rolák snů" mi zabrala tuhle zimu hodně času, v obchodech bylo prakticky nemožné najít ten správný, až jsem se opět uchýlila k oblíbenému Uniqlo. Svetr dorazil někdy před Vánoci a v tom období jsem měla problém, nosit něco jiného, než právě jej. A přesto se na fotkách na blogu objevuje až dneska!

 sukně Reserved, svetr, kabát Uniqlo

neděle 1. března 2015

STEP OUT FROM YOUR COMFORT ZONE

Taky se vám stává, že když vystoupíte v oblékání ze své komfortní zóny, všimne si toho snad každý?
Tyhle džíny nosím poslední dobou poměrně často, ale nikdy mi žádný kus oblečení neokomentovalo tolik lidí.
džíny, kabát H&M, tenisky queens.cz, šála F&F

 
Používá technologii služby Blogger.