pondělí 28. října 2013

SUNDAY

Tak moc jsem se těšila na víkend, až mi zase proklouzl mezi prsty, teď už se naopak nemůžu dočkat zítřka a proklínám státní svátky, protože doktoři neordinují a já bych jednoho teď vážně potřebovala. Nezbývá než dnešek ještě přetrpět - pro jistotu ho napůl strávím v práci a večer si to vynahradím nějakým filmem.

 vše H&M

Jedna fotka navíc - tady

pondělí 21. října 2013

SUNNY WEEKEND

Skvělý víkend, jídlo, pití, třináctá a nejvydařenější Pecha Kucha Night, nejlepší společnost, slunce a prostě všechno super. Tak nějak to dopadá vždy, když přijede Zuz.

kalhoty, triko Zara, bunda H&M, boty Baťa

neděle 13. října 2013

TURTLENECK

Máte rádi roláky? Jak tak pozoruji okolí, většina lidí je z nich poměrně nesvá, nedejbože když mají příměs vlny a tím pádem zpravidla trochu koušou. Máte to taky tak? Tak já to mám přesně naopak. Tenhle patří mezi nejteplejší svetry, co mám, vlny má trochu méně, než bych si bývala přála, trochu kouše a mně to vůbec nevadí. Když jsem byla minulý týden nachlazená, nechodila jsem v ničem jiném. A tak mi pořád v hlavě hlodá myšlenka, jestli se nevrátit ještě pro jeden v jiné barvě, i když mám pocit, že tu nejlepší už mám doma. Poraďte, jaká je ta další nej?

sem se zastavte pro další fotku.

svetr Lindex, parka Zara, džíny a čepice H&M, hodinky Casio

úterý 8. října 2013

ŘÍJNOVÁ FILMOVÁ DOPORUČENÍ

Poslední dobou nemám opět na filmy moc času, večer jsem většinou tak unavená, že zvládnu jen nějaký seriál před spaním, ale na filmy to nikdy není. Tak se stalo, že jsem za poslední dva měsíce zhlédla po večerech celé Game of Thrones. Nebyla jsem si jistá, jak moc mě bude zajímat fantasy složka, protože kdyby tam nebyla ta, jednalo by se o ryze historický seriál, jen bez reálného základu, pokud se to tak vůbec dá označit. Ale protože mám ráda seriály popisující doby dávno minulé a fantasy vlastně také (jen jsem si neuměla představit tuhle kombinaci pospolu), můžu říct, že mě seriál opravdu zaujal a bavil po celou dobu a už mám tedy pochopení, pro ty davy, které to strhlo už dávno.


Chvíli jsem tedy hledala seriálovou náhradu, a tak jsem dala šanci Suits a myslím, že budeme kamarádit.


V kině jsem byla na We´re the Millers, překvapilo mě velmi vysoké hodnocení - ke komediím bývám většinou skeptická, ne každá mě zaujme. Hlavně do kina na ně chodím opravdu sporadicky. Tohle lét se to však nějak nachomýtlo a já v kině byla na komedii dvakrát. Konkrétně tedy Millerovi a ještě na The Heat. Musím říct, že za mě na plné čáře vítězí The Heat, i když nemůžu říct, že u Millerových jsem se nebavila. Jde spíše o to, že u The Heat jsem se bavila úplně celou dobu. Přesto je hodnocení na csfd přesně opačné a The Heat je daleko za We´re the Millers. Tak posuďte sami...


Jak jsem psala na začátku, na filmy doma moc času nemám, ale v létě jsem byla v kině často, tak můžu zmínit další snímek, co jsem viděla v kině a to The Island. Vůbec nevím, jak bych ho popsala, asi že je to to nejbizarnější, co jsem viděla za celé léto. Bizarní - to bude vážně ono. Nutno přičíst k dobru, že snímek má opravdu nepředvídatelný konec, což se přihodí už málokdy.


Blue Jasmine od Woodyho Allena pro mě nebylo až takovou peckou, jak jsem očekávala. Možná jsem ona očekávání měla posazeny zbytečně vysoko. Ten den jsem byla poměrně vyčerpaná z práce, unavená z autoškoly, a tak se mi ani nedařilo v kině udržet plnou pozornost. Možná kdybych na film koukla znova a ne tak unavená, názor bych změnila. Každopádně teď si stojím za tím, že jsem od Woodyho viděla pro mě zajímavější snímky...


úterý 1. října 2013

HEARTS

Úterky se jistojistě pro další měsíce stanou mým nejoblíbenějším dnem v pracovním týdnu. Budou totiž jediným dnem, kdy se ráno relativně vyspím, a od jedné hodiny odpolední budu mít dokonce volno. Z toho se dá vyvodit i možná zvýšená aktivita na internetu a sociálních sítích - což znamená články na blogu. Uvidíme, jak to vymyslím. Výhledově se zatím nemám kdy fotit, a když už mám čas, nastává druhý problém a to ten, že mě nemá kdo fotit. Nějak bylo, nějak bude, no ne?

sukně Asos, svetr H&M, boty Baťa, hodinky Casio
 
Používá technologii služby Blogger.