neděle 3. listopadu 2013

SKINFOOD BB CREAM

Je to potřetí, co jsem od bbcreamshop dostala nabídku na vyzkoušení produktu dle mého vlastního výběru. S příchodem zimy jsem hledala něco, za co bych vyměnila svůj lehký hydratační make-up, co jsem používala přes léto, a tak mi nabídka přišla vhod.

K testování jsem tentokrát sáhla po Skinfood Mushroom BB Cream, samozřejmě jsem zvolila světlejší variantu, nebudeme si nic nalhávat, mnohdy jsem bílá jako stěna, popřípadě zelená jako sedma, i s tímhle označením se v okolí setkávám, když se lidé ptají, zda mi není špatně, když jsem tak bledá .)



Teď už ale k samotnému BB krému ... více než sympatický je ochranný faktor SPF 20, který se hodí i v zimě, kdy je sluníčko občas ještě ostřejší než uprostřed parného léta. BB krém je parfémovaný, což někomu může vadit, po kontaktu s pokožkou však parfemace poměrně rychle vymizí a já osobně jsem za ni třeba ráda, je to příjemná změna, oproti make-upu co jsem používala doteď, který mi spíše nevoněl, možná právě proto, že byl bez parfemace. Začarovaný kruh prostě! BB krém se dobře roztírá, jsem zvyklá nanášet ho na pleť prsty, ať už je to dobře nebo špatně. Krytí bych označila jako střední a hydrataci, tu bych označila na jedničku! Jako další plus bych ohodnotila strukturu krému, která je přesně tak akorát, krém vám z ruky nesteče ještě než ho stihnete dát na pleť a zároveň se moc dobře roztírá.


Pokud myslíte jako já, že máte pleť smíšeného typu, suchá místa střídá lesklá pokožka, pak bych vám tenhle BB od Skinfood určitě doporučila vyzkoušet. Máte s ním někdo už zkušenosti?

6 komentářů:

  1. Juu,ja túto značku milujem! sama mám od nich BB krém,ale ten s tou červenou fazuľou a nedám naň dopustiť!

    OdpovědětVymazat
  2. Balení vypadá úžasně :) Myslím si že by mi tento sedl též na jedničku :)

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem žádný BB od Skinfoodu neměla, jsem spokojená se svojí Lioele. Ale to balení vypadá opravdu krásně :)
    http://gathermoments.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím říct, že jsem Lioele měla doma taky, ale byl na mě moc tmavý, s tímhle jsem o moc spokojenější a taky se dávkuje lépe než Lioele s pumpičkou .)

      Vymazat
  4. Asi pridám na zoznam.. :) prírodné zloženie je mi vždy sympatické.

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.