středa 3. dubna 2013

CULTURAL CORNER

Vsuvka v podobě proběhlé jedenácté PechaKucha Night Ostrava. Názory psát nebudu, protože by byly neobjektivně subjektivní, po dlouhé době jsem fotila průběh večera (no průběh, spíše návštěvníky), a tak tady pár snímků - mých oblíbených, co jsem ráno ke svému překvapení ve foťáku našla. Každopádně osvětu je potřeba šířit, a tak si na PechaKucha zajděte kdekoliv. Seznam měst jak v Česku tak na Slovensku, kde se PechaKucha Nights pořádají už je pěkně dlouhý a já věřím, že skvělá bude všude. Po chvilce hledání možná budete překvapeni, že PechaKucha Nights už jedou i ve vašem městě .) Pomineme-li to, že v Ostravě to bude určitě jedna z nejlepších :D

Kdybych měla vypíchnout jednu věc na ostravské PechaKucha, je to bezpochyby změna míst, kde se akce konají. To dělá Ostravu poměrně výjimečnou a zajímavější mezi ostatními městy, která pořádají PechaKucha Nights. Takhle jsem se dostala po letech, nebo vůbec poprvé na místa, kam vím, že bych si sama nezašla .. Plus je, že Ostravská PechaKucha se už podruhé dostala do programu Colours of Ostrava, takže vy, co se do Ostravy jinak nedostanete, ale tahle akce vás zajímá - Colours v červenci je dobrá šance .)

Insertion in form of already held, the 11th PechaKucha Night Ostrava. I wont give you my opinions because they would be subjectively unobjective. I have been taking picture during the evening (well mostly pictures of visitors) and so here they are – some of my favourites, that I have found in the morning. However it is important to spread public awerness, so visit sometimes PechaKucha night anywhere. The list of cities in either Czech Republic or Slovakia is quite large and I believe that it is going to be great anywhere.

If I had to choose one thing on Ostrava’s PechaKucha night, It would be the venues where the events are taking place. This makes PKN in Ostrava quite unique in contrast to other cities. Thanks to this I have visited interesting places where I would normally never go. Plus is that PKNO is now for the second time in the programme for the Colors of Ostrava festival, so for those who would normally not go to Ostrava, but are interested in Pecha Kucha, Colors is the good chance.




7 komentářů:

  1. velmi pekne fotky!

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. velmi povedený fotky Lindi! a uplně si vzpomínám když jsi psala o první a teď už jedenáctá tyjo... a hrozně potřebuju nějakou kulturu ale vůbec nestíhám teď!

    OdpovědětVymazat
  3. Pecha Kucha Night v Brne akosi nič :/ ak som dobre hľadala, tak naposledy bola v roku 2010.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen neaktualizuji urcite .) Ivii Re vim, ze byla a to bylo tak 2011 nebo 2012

      Vymazat
  4. You are a very intelligent person!

    my homepage :: facebook sex

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně skvelé jsou ty fotky! :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.