čtvrtek 31. května 2012

Help me win

Nebudeme chodit kolem horké kaše. Votocvohoz má soutěž pro bloggery, pro ty z nás, kteří fotí na ošklivé kompakty, které fotí vždy jinak než chcete, pokud ovšem vůbec fotí. Pomozte mi vyhrát! Jak? Jednoduše stačí jedno vaše kliknutí na banner votocvohoz.cz tady ve spodní části blogu .. 

Jedním kliknutím mi pomůžete se dostat do první desítky (resp. se v ní udržet), a pak už hurá do slosování vítězů. Klikněte. Vás to nezabije, já budu mít radost. Nemám tohle navádění moc v lásce, ale když člověk něco chce má si za tím jít, no ne? A všichni víme, že tam na votočvohoz, vohoz točím už nějaký ten pátek.

Fotky jsou z víkendu foceny krátce před další Pecha Kucha Night Ostrava, po čtyřech deci vína a v mezičase učení na ošklivou, ošklivou zkoušku. Na facebooku jedna fotka navíc!

sako Benetton (secondhand), psaníčko romwe, top Lindex, džíny Bershka, boty F&F

-- HEZKÉ ODPOLEDNE --

úterý 29. května 2012

Aneb nalezeno v útrobách počítače

Pár fotek o tom, že se pořád učím, čím si pořád dokola lakuji nehty ... že se výhled z radnice změnil a narcisy budou zase až za rok. Přišel mi úplně nečekaný pohled s Andalusie a zlepšil mi den. A taky o tom, co uvidíte v příštím příspěvku ...


-- HEZKÝ VEČER --

sobota 26. května 2012

One evening

Ostravská muzejní noc minulý týden nedopadla úplně, jak jsme si původně představovali. Nakonec se změnila spíše ve večer jídla a pití. Vystáli jsme si dvě dlouhé fronty na vyhlídku Nové radnice, neodhadli západ slunce, viděli kovbojské vystoupení, které bychom raději neviděli.. Prohlídky divadla byly obsazené dříve, než jsme vůbec stihli začít přemýšlet, že bychom tam šli. Nakonec byly stejně nejlepší drinky v oblíbené kavárně. Abyste věděli, co je "Drink Karla Rodena", nebo "Adina Mandlová", jó, to byste museli ve městě mít tak fajnovou Minikino kavárnu, jako máme my.


Vím, že jsem se rozpakovala, kterak se těším na kombo nejlepší námořnické triko + barevné kalhoty, ale nakonec mi ve skříni do oka padla nejvíce tahle riflová mini, doplněná mým oblíbeným odstínem hnědé na doplňcích.

sukně votocvohoz.cz, triko Lindex, boty CCC, kabelka H&M

Na votocvohoz jsem přidala zase pár věcí, můžete vidět po kliknutí na banner pod článkem (tím mi dost pomůžete .)

+ jedna fotka na fb

-- HEZKÝ VEČER --

středa 23. května 2012

Little Cooking Diary

Když hledám inspiraci na pečení chodím stále častěji na Little cooking diary. Vlastně nejen na pečení - ředkvičková pomazánka, kterou teď doma děláme pořád je taky odtud. Předposledně jsem pekla čokoládový dort s ovocným pyré, který jsem ani nestihla vyfotit, jak rychle zmizel (odzkoušela a chválila si ho i Lenka, takže na něm vážně něco bude). Včera jsem pekla kávové muffiny a to je, vážení, teprve něco! Myslela jsem, že nic nepředčí ty extra čokoládové, co dělám obvykle, ale jako milovníka kávy mě tyhle naprosto odrovnaly. K dokonalosti mi chybí už jen forma na pečení, kterou si plánuji koupit, ehm už dva roky... Určitě na Little cooking diary zavítejte, přivítají vás tam srozumitelně napsané recepty, krásné fotky a hlavně strašná chuť všechny recepty vyzkoušet!


-- HEZKÝ PODVEČER --

neděle 20. května 2012

Little indian


Bylo mi jasné, když jsem je poprvé viděla, že to bude chtít něco "indiánského" ..

šaty, košile H&M, boty Topshop, taška Marks and Spencer

Další trilion bonusových fotek tady. (To je tak, když je Ivii upravuje a najednou vám přijdou dobré všechny.)


-- HEZKÝ VEČER --

pátek 18. května 2012

Instagram random


Pár fotek pochybné kvality z útrob telefonu za poslední dobu ... Čas od času některé (většinu) přidávám na fb stránku, takže někteří se právě unudí tímhle článkem k smrti.

Nějaké ty předzkouškové oblečky, kdy ráno klasicky vstávám mnohem dříve, než potřebuji, a pak se nečekaně nudím.

Při čekání na autobus do školy..

Šaty

Industrial café Ostrava

Pecha Kucha Night příští týden
Nové náušnice a boty od Boo (kterým jsem naprosto propadla)


A před cestou na schůzku

-- HEZKÝ DEN --

středa 16. května 2012

A bit of red

Vstupujeme do zkouškového (resp. do toho, co z něj zbylo), do shánění odborných praxí a plánování letních brigád (asi se v tom ztrácím). Aktuální počasí se mi hodí. Netáhne mě to tolik ven, zvládám zařídit, co potřebuji a díky absenci vysokých teplot zvládám přemýšlet i před tím, než zapadne slunce. V sobotu je v Ostravě Muzejní noc, na kterou se letos poprvé dostanu. V předešlých ročnících jsem vždy chyběla a jak jinak, než kvůli škole. Po letech mi škola snad přestává padat na hlavu a já mám čas někam jít, když tam jít chci. Všem studentům hodně zdaru ve zkouškovém!

Vyrážíte taky na Muzejní noc, ať už v Ostravě, nebo jinde? A pro Ostravské, ještě poznámka na víc - příští týden je Pecha Kucha Night vol. 7. V příjemném prostředí Cooltouru. Nemůžu se dočkat.

Vždycky něco navíc najdete na tady..

kraťasy Topshop, košile second hand, boty New Yorker

Jo, a tahle Florence mě abnormálně baví a myslím, že u Sněhurky a lovce tomu taky jinak nebude..



-- HEZKÝ VEČER --

pondělí 14. května 2012

Blooming


Doma mi voní konvalinky, ve skříni mi vykvetly ty nejbáječnější šaty a mám nové hrníčky (druhý je s šeříky ♥)!


-- HEZKÝ DEN --

sobota 12. května 2012

Rainy day

Když mám konečně na víkend volno, tak prší a to tak, že hodně. Nenechám si svůj úspěšný školní týden sebrat a užiju si volna, byť s deštěm. Vypadá to, že letos u nás zkouškové sfouknu abnormálně rychle (dej bůh!). Semestr ještě neskončil, ale i přesto vyučující vypisují zkoušky o sto šest, takže ten můj už je vlastně u konce tak jako tak..

Na fotkách můžete vidět košili z minulého příspěvku.

Aktualizace, nové věci, změny na votocvohoz!

sukně H&M, košile sheinside, taška H&M, trenčkot taky


Ještě jedna další na fb.

-- HEZKÝ VEČER --

čtvrtek 10. května 2012

Little new in

Před pár dny jsem obdržela několik týdnů očekávanou zásilku ze Sheinside. Vybrala jsem si dva kousky - další košile do sbírky. Jedna průhledná černá, bez rukávů s asymetrickým střihem. Právě ten střih byl důvodem, proč jsem si ji vybrala, protože černé průhledné košile už mám. Bohužel mě naživo košile celkem zklamala, ta asymetrie se mi tam paradoxně nelíbí. No, není lehčí než to vyřešit tím, že ji budu nosit k něčemu do pasu a košili zastrčím. Druhá košile mě zaujala spojením džínoviny + průsvitných rukávů, to je jasná věc a skvělé oživení obyčejného střihu košile. Co nejdříve se pokusím věci vyfotit na sobě. Kterou byste chtěli vidět první?

obě košile sheinside.com




Na fb můžete vidět fotku náhrdelníku z Asos, který mám doma už déle a hodlám ho nosit právě k téhle černé košili..

-- HEZKÝ DEN --
 
Používá technologii služby Blogger.