sobota 28. dubna 2012

Fall in love with spring

Nastává moje nejmilejší období v roce. Uběhne to rychle jako voda, ale je to tady a teď. Ten čas, kdy u nás začínají kvést sakury. Jinde už odkvétají, ale nám začínají právě teď. Ty dny, kdy se stromy začínají postupně zelenat a všude jsou pampelišky. Prostě nejkrásnější čas, který vždycky uběhne tak rychle, že mi pak nezbývá než na něj celý další rok vzpomínat a těšit se zase na těch pár krásných dní.

Strawberry swing

-- HEZKÝ DEN --

středa 25. dubna 2012

Lekce sekáčování


Když si nařídíte nakupovací stop-stav, na sekáče se to nevztahuje, že ne?


-- HEZKÝ VEČER -- 

pondělí 23. dubna 2012

Tell me


Žluté šaty, květinovou košili nebo černé šaty s hvězdičkami se zajímavým vykrojením zad?

Babo, raď. Nebo, baby, raďte? :)

všechno z sheinside.com

neděle 22. dubna 2012

Metallic


Metalický svetr a třpytící se oxfordky. K tomu odpolední jasná obloha a na ulici zazáříte, i kdyby byl váš výraz zamračený. Džínová košile je další z kousků typu je-super-mít-kamarádku-s-dítětem (ano je od Lenky). Další fotky tady.

A taky jsem další věci nahodila na votocvohoz.cz.

všechno oblečení H&M

-- HEZKÝ DEN --

čtvrtek 19. dubna 2012

Instagram

Když jsem díky Elišce zjistila, že instagram je už dostupný i pro androidy, musela jsem ho taky blíže prozkoumat. Musím říct, že přišel ve správný čas. V čas, kdy se začínám učit na testy a za chvíli i zkoušky (alespoň mi začnou dříve prázdniny). Zatím na aplikaci v telefonu nějak pozapomínám, ale snad si časem zvyknu a budu fotit telefonem častěji, protože normální foťák s sebou nosím opravdu málokdy.

Můj zatím poloprázdný instragram najdete tady.



Elle vs. Smluvní vztahy v podnikání .. těžká volba

Ředkvičková pomazánka na dnešní večeři podle Little cooking diary (vážně mňamka!)


úterý 17. dubna 2012

Just a few things


Mrkvový dort, o kterém Lenka nelhala. Recept je v aktuálním čísle Albert magazínu. Škoda je, že v Ostravě si mrkvový dort můžete dát málokde, a tak první, který jsem ochutnala byl ten, který jsem sama upekla. Každopádně teď už vím, kde ho hledat i v Ostravě ... A kdo nemá aktuální Albert magazín, může zkusit tenhle recept z Apetitu. Po krátkém ohledání jsem zjistila, že jsou téměr identické...

Máte rádi mrkvový dort ?

A krém na ruce, o kterém rozhodně nelhala Lili.

-- HEZKÝ VEČER --

neděle 15. dubna 2012

Birds and pearls


Asi snad jen, že perel není nikdy dost. Poměrně masivní náramek je moje gusto, od Cililink. Co jste dnes dělali ? Já si připravovala materiály do školy, otravovala naši psí smečku, cpala se mrkvovým dortem (příště doložím fotodokumentaci) a večer to vidím na film, možná Dextera.

Další dvě na fb.

košile romwe, sukně H&M

-- HEZKÝ DEN --

sobota 14. dubna 2012

Bar Dunbar


Včerejší večer a koktejlové šílenství v Dunbaru. Možná na fotkách všechno nerozpoznáte, ale vyfotit to s bleskem, ztratily by fotky smysl. Dunbar je přesně takový, tmavší, klidnější, konejšivý. Na večerní posezení zkrátka ideální.



čtvrtek 12. dubna 2012

Houdini

Mám školu dvakrát týdně a tak nějak se stejně občas nestíhám nadechnout. Pokud se nad něco potřebujete povznést, udělejte to v ptáčkových šatech. V nejbližších dnech se těším na slunce, až začnou kvést sakury, zítra na bar Dunbar a koktejly. Jsem zvědavá na čtyřhodinovou přednášku a Kafku na pobřeží. Chce se mi dlouho spát, což se neslučuje se zítřejším ranním vstáváním.

Točíme vohoz tady!

Pár fotek, co už se nevešly tady najdete na facebooku, kam taky přidávám to, co mě všemožně zaujme.

šaty, košile, pásek H&M, taška mimibazar.cz, conversky Paříž - second hand


-- HEZKÝ VEČER --

pondělí 9. dubna 2012

ShakespearOva kavárna


V ShakespearOvě kavárně mají Bernarda, což jim přičítá body k dobru. A milou obsluhu.

Spousta nových věcí na prodej tady.


-- HEZKÝ VEČER --

sobota 7. dubna 2012

Dubnová filmová doporučení

Takže pěkně popořadě. Je zvláštní, jak si občas vybírám filmy. Někdy koukám na akční jeden za druhým, někdy měsíc nesáhnu po něčem romantickém, ale výběr na tenhle měsíc byl celkem rozmanitý.

Perfect Sense bylo pro mě naprosto fascinující sci-fi, které si zaslouží vyšší hodnocení než má. Alespoň ode mě si jej film vysloužil. Tématika globální katastrofy, pojatá trochu jinak, než jsme zvyklí. Tohle určitě musíte vidět.


Mluv byl první zhlédnutý snímek. Náhled do myšlení náctiletých, do jejich žebříčku priorit a způsobu vyrovnávání se s problémy. Řekla bych, že velmi dobře natočený film a Kristen v některých rolích vážně vyniká. 


Road to perdition, poslední viděný film a Tom Hanks v hlavní roli. To by stačilo samo o sobě. Ale v tomhle snímku najdete plejádu i dalších skvělých herců, akční pojetí a Ameriku v první polovině 20.stol. Moc nechápu, že mi tenhle film tak dlouho unikal, a že si ani nepamatuji, že by někdy běžel v televizi.


-- HEZKÝ DEN --

čtvrtek 5. dubna 2012

Red and blue


Už téměř před rokem tady s geniální Tonbo a teď znova. Zuz se mě ptala, proč se tam nefotím pořád. A já nevěděla, ale asi začnu. Cokoliv, co je z červených cihel, to je moje. Trošku z toho cítím Londýn a do Londýna já, vážení, nutně potřebuji jet. Zdravím slečnu ze školy, a doufám, že se příště zase ozve!

Fotky navíc na fb.

sukně Atmosphere (second hand), kabátek dárek od Oksany, prsten DIY dárek od Zuz, kabelka Next, blůza second hand

-- HEZKÝ DEN --

úterý 3. dubna 2012

New in

Přehled pár kousků, které na mně pravděpodobně v nejbližší době uvidíte. Dohromady mě ty věci nestály více než stovku, což je zapříčiněno tím, že některé jsou předmětem výměnného obchodu mezi mnou a mou milou, se stejnou velikostí. Hádejte kým? Něco je sekáč, apod. S tou stříbrnou blůzou si ještě nejsem jistá, dost možná se objeví na votocvohoz.cz.


 
Používá technologii služby Blogger.