středa 28. prosince 2011

DIARY 2012

Článek o Kalendiářích jsem psala na Offline Mag už před delší dobou, ale až Ježíšek mi donesl ten můj. Musím říct, že jsou báječné, mají vtipné provedení a vevnitř super návody (pozdrav slunci, origami) .. Myslím, že diář na rok 2012 o chlup předčí ten z loňského roku od Stanytypi. Máte už vy ten svůj? Nebo diáře vůbec neřešíte, vezmete ten první, co vidíte v papírnictví, nebo se, nedej bože, zvládnete obejít bez diáře úplně?


18 komentářů:

  1. Je vtipný! :D Já jsem asi moc nudná a jsem věrná Moleskine :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D vzhledem k tomu že moje diáře maj z nějakého důvodu často choutky se rozpadat, mám každý rok minimálně 2 :D ale tenhle rok jsem si dala předsevzetí a bude mi stačit jeden, ten jsme ještě nesehnala ale už se chystám :D

    OdpovědětVymazat
  3. jsem uchyl na diáře..dneska sem si v Pražském metru koupila uplne užasný semišový,bílý,týdenní,velký za 49kč :D

    OdpovědětVymazat
  4. Letošní diář (teda jako na příští rok) mi vyrobila sestra. Zcela osobní, polepený, pokreslený a popsaný, a asi ho miluju.

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle je vážně vtipný :D Já se bez diáře neobejdu a letos jsem velice spokojená, jelikož jsem objevila jeden s mým oblíbencem Alfonsem Muchou :) A navíc má zavírání na magnet, takže je i praktický :)

    OdpovědětVymazat
  6. podarený diár :) ja sa už budem musieť obzrieť po novom, aj keď to už hovorím asi mesiac a stále nič :D

    OdpovědětVymazat
  7. to zvieratko je tam ake chutne...aj ja už mam svoj! konečne

    OdpovědětVymazat
  8. Diář rozhodně řeším, vybírání diáře je má oblíbená činnost na každém konci roku:D Bohužel stále nemůžu sehnat ten pravý, ale tenhle je super! :) Já mám hlavně problém, že potřebuji každý den zvlášť na stránku, ale zase nechci, aby byl moc velký. Tak snad nějaký najdu:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ivii: Vyfoť!! A zvířátka jsou po celém diáři :))

    OdpovědětVymazat
  10. Bez diáře ani ránu! :) Dostala jsem krásný s čtyřlístkama od kamarádky na narozeniny. Ten tvůj je taky pěkný.

    OdpovědětVymazat
  11. Já diář řeším každoročně a mám na něj opravdu obrovské požadavky, takže mi 100% diářů, které se dají u nás koupit a jsou české, nevyhovuje (jediná firma, která dělala kalendáře přesně podle mých představ letos změnila kalendárium na pro mě naprosto nevyhovující :-(). Ten tvůj je super, také jsem se letos poohlížela po podobných kouscích (ne těch z knihkupectví), ale nevyhovuje mi kalendárium (mám ráda linky, chci aby i víkend byl stejně velký jako všední dny a aby byl každý týden doplněn o volný prostor na poznámky, plus aby tam byl telefonní seznam a alespoň list na poznámky vzadu...atd.). Takže vždycky skončím u mezinárodního (někdy si je vozím i z dovolených) a doplňuju naše svátky a důležitá jména a tak :-D. A každoročně si přesně jako ty řeknu, že si koupím Moleskine a pak se mi potvrdí, že mi stejně nevyhovuje, ať ho kdokoli vychvaluje jakkoli. Teď mám od papersblanks. S modrýma kočkama a teprve se seznamujeme, tak uvidím. Zatím je mi sympatický :-).

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem letos dostala taky ten od LEN M. Je naprosto..dokonalý :))

    OdpovědětVymazat
  13. diár stále nemám, ách. potrebujem si ho zohnať. ale zatiaľ som nenašla žiadny, čo by mi vyhovoval, snáď sa mi to ešte podarí :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jee, tyhle vyrábí moje kamarádka, to je hezký, že ho máš:)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.